Verzenden en retourneren

Verzending

Onze pakketten wordt via POST NL verzonden. Wanneer het pakket door ons is verzonden ontvang je een Track & Trace-code waarmee je het pakketje online kunt volgen. Bestel je voor een bedrag minder dan €50,00? Dan betaal je zowel binnen Nederland als België verzendkosten. Voor bestellingen met een bedrag dat hoger is dan €50,00 betaal je geen verzendkosten.

Levertijd

De levertijd verschilt per gekozen product. Consumptiebonnen met standaard opdruk worden, indien vóór 14.00 uur besteld, de volgende dag geleverd. Bonnen met eigen logo en/ of tekst worden uiterlijk 5 werkdagen na het ontvangen van de betaling en goedkeuring drukproef aangeboden bij POST NL.

Verzending naar het buitenland

Wij versturen pakketpost alleen naar adressen binnen Nederland en België. Er kan voor enkele gevallen een uitzondering worden gemaakt, hiervoor neem je het beste contact op met een van onze medewerkers. Voor de zendingen buiten Nederland of België wordt echter geen garantie verleend!

Bestellingen afhalen

Het is mogelijk om je bestelling af te halen op onze locatie te Hilvarenbeek (bij Tilburg). De verzendkosten komen hierbij te vervallen. Wanneer uw bestelling door ons is ontvangen geven wij van te voren een indicatie van de verwachte datum en tijd dat uw consumptiebonnen gereed zijn voor afhalen.

Spoedlevering

Wij begrijpen dat een evenement organiseren hectisch kan zijn. Je kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen. Wij houden ons aan een tijdsschema en daarom is een spoedlevering helaas soms niet mogelijk. Echter kunnen wij vaak onze planning iets aanpassen om de consumptiebonnen spoedig te leveren. Wil je een spoedbestelling plaatsen? Overleg dit voordat je wilt bestellen met een van onze medewerkers. Wij vertellen of het momenteel mogelijk is om een spoedbestelling te plaatsen en helpen je graag verder in het bestelproces.

Retourneren

Het is mogelijk om onder bepaalde voorwaarden uw bestelling te retourneren.

Spoedig contact opnemen

Indien het product niet naar behoren is, neem dan ten alle tijde zo spoedig mogelijk contact met ons op voor een snelle en nette afhandeling. Wij begrijpen dat je vaak werkt met een strakke deadline wanneer je de levering in gebruik wilt nemen. Wij doen er dan ook alles aan je hierbij tijdig te helpen zodat uw evenement ongestoord van start kan gaan.

Voorwaarden

Indien het eindresultaat niet voldoet aan de orderspecificaties, de vooraf afgegeven drukproef of als het product beschadigd is aangekomen kun je contact met ons opnemen. We bedenken dan altijd een juiste oplossing. Wij drukken de bonnen graag opnieuw en leveren het vervangende product alsnog op tijd. Indien dit niet meer mogelijk is in verband met een deadline heb je altijd de mogelijkheid om het aankoopbedrag terug te krijgen. De levering dient volledig geretourneerd te worden. Het is hierbij niet erg als de verpakking aangebroken is.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper

Consumptiebonnen.net is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postorderbedrijf altijd om een traceercode en bewaar deze goed.