Veelgestelde vragen

Consumptiebonnen.net staat graag voor je klaar

De medewerkers van Consumptiebonnen.net zetten kwaliteit en service voorop. Op deze pagina vindt je relevante informatie over het bestellen bij onze webshop. Heb je nog geen antwoord op jouw vraag gekregen? Of is er alsnog iets onduidelijk? Geen probleem, wij zijn alle werkdagen bereikbaar en staan graag voor je klaar.

Wat zijn de verzendkosten?

De kosten voor het verzenden van een bestelling tot €50,00 binnen Nederland zijn afhankelijk van het gewicht. Voor bestellingen binnen Nederland die hoger zijn dan €50,00 betaal je geen verzendkosten. Voor bestellingen naar België onder €50,00 rekenen we €8,75. Bestellingen boven €50,00 worden gratis verzonden.

Wat zijn de levertijden

De levertijd verschilt per gekozen product. Consumptiebonnen met vaste opdruk (Consumptiebonnen Basic) worden - indien vóór 14.00 uur besteld - dezelfde dag nog aangeboden bij PostNL. Consumptiebonnen met eigen opdruk worden uiterlijk 5 werkdagen na het goedkeuren van de drukproef aangeboden bij PostNL.

Is versturen naar het buitenland mogelijk?

Wij versturen pakketpost alleen naar adressen binnen Nederland en België. Er kan voor enkele gevallen een uitzondering worden gemaakt, hiervoor neem je contact op met een van onze medewerkers. Voor de zendingen buiten Nederland of België wordt echter geen garantie verleend.

Kan ik mijn bestellingen afhalen?

Het is mogelijk om jouw bestelling af te halen op onze locatie te Hilvarenbeek (omgeving Tilburg). U kunt dit aangeven bij het plaatsen van de bestelling. Zodra je de drukproef hebt goedgekeurd ontvang je van ons een indicatie van de verwachte leverdatum en tijd dat je de consumptiebonnen kunt afhalen.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Het is mogelijk om onder bepaalde voorwaarden de bestelling te retourneren.

Spoedig contact opnemen

Indien het product niet naar behoren is, neem dan ten alle tijde zo spoedig mogelijk contact met ons op voor een snelle en nette afhandeling. Wij begrijpen dat je vaak werkt met een strakke deadline wanneer je de levering in gebruik wilt nemen. Wij doen er dan ook alles aan je hierbij tijdig te helpen zodat het evenement ongestoord van start kan gaan.

Voorwaarden

Indien het eindresultaat niet voldoet aan de orderspecificaties, de vooraf afgegeven drukproef of als het product beschadigd is aangekomen kan je contact met ons opnemen. We bedenken dan altijd een juiste oplossing. Wij drukken de bonnen graag opnieuw en leveren het vervangende product alsnog op tijd. Indien dit niet meer mogelijk is in verband met een deadline heb je altijd de mogelijkheid om het aankoopbedrag terug te krijgen. De levering dient volledig geretourneerd te worden. Het is hierbij niet erg als de verpakking aangebroken is.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper

Consumptiebonnen.net is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postorderbedrijf altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Mag ik mijn order annuleren?

Je mag uw order annuleren zolang wij de bestelling nog niet in productie hebben genomen. Hiervoor dien je telefonisch contact op te nemen. In overleg kan je dan een nieuwe bestelling plaatsen of het betaalde geldbedrag terugkrijgen.

Herroeppingsrecht

Het herroeppingsrecht (ook wel afkoelingsperiode genoemd) is niet van toepassing op onze producten. Bedenk je jezelf toch na het plaatsen van een bestelling? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Zolang wij de order nog niet in productie hebben mag je deze kosteloos annuleren.

In mijn account staat dat mijn bestelling is verzonden. Waarom heb ik deze nog niet ontvangen?

Je vindt informatie over de status van de bestelling in de verzendbevestiging die naar jouw e-mailadres wordt verzonden. Daarnaast kan je deze ook terugvinden in jouw account. Als je inlogt in jouw account krijg je direct een overzicht van de bestelling te zien. Onder ‘status’ vindt je de status van de bestelling terug. Als de status op ‘voltooid’ staat kan je de bestelling binnen uiterlijk 2 dagen thuis verwachten.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Als de status van de bestelling op ‘voltooid’ staat betekent dit dat jouw pakket is aangebonden bij POST NL. Is het langer dan 4 werkdagen geleden dat de bestelling is verzonden, adviseren we contact met ons op te nemen. Is het korter dan 4 werkdagen, verzoeken we je vriendelijk nog even geduld te hebben. Het is namelijk mogelijk dat jouw bestelling binnen deze periode alsnog wordt geleverd door POST NL. Ook kan het voorkomen dat de bestelling bij jouw buren of medebewoners is afgegeven.

Met welke methoden kan ik betalen?

De order wordt pas verwerkt zodra jouw betaling is ontvangen. Je kan bij Consumptiebonnen.net op één van de volgende manier betalen:

Betalen met iDeal

Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als je telebankiert, kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Betalen middels bankoverboeking

In overleg met ons kan je het geldbedrag overmaken via jouw eigen bank. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een e-mail met daarin de orderbevestiging. Je kunt via jouw eigen bank het factuurbedrag overmaken naar onderstaand rekeningnummer. Vergeet hierbij niet het ordernummer te vermelden bij ‘Opmerkingen’ in het overboekingsformulier.

t.n.v. Drukkerij van de Ven
Hilvarenbeek
IBANnr: NL30 RABO 0111 3596 86

Betalen met factuur achteraf

Je kunt in overleg met ons in specifieke gevallen afspraken maken over de betalingsvoorwaarden. In sommige gevallen kunnen we voor bekende klanten de mogelijkheid geven middels een factuur achteraf te betalen. Neem hiervoor contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling sneller ontvangen?

Wij begrijpen dat een evenement organiseren hectisch is en dat je last minute misschien nog consumptiebonnen nodig hebt. Je kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen. Wij houden ons aan een tijdsschema en daarom is een spoedlevering helaas soms niet mogelijk. Echter kunnen wij vaak onze planning iets aanpassen om jouw consumptiebonnen spoedig te leveren. Wil je een spoedbestelling plaatsen? Overleg dit voordat je wilt bestellen met een van onze medewerkers. Wij vertellen of het momenteel mogelijk is om een spoedbestelling te plaatsen en helpen je graag verder in het bestelproces.