Bestellen en betalen

Bestelprocedure

Voor een optimaal resultaat en een prettige samenwerking volgen wij onderstaande bestelprocedure:

1. Product selecteren

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment consumptiebonnen. Selecteer dit product en lever eventuele afbeelding en/of tekst aan.

2. Bestandscontrole

Wij controleren de aangeleverde bestanden altijd op een aantal kritieke punten. Mochten wij iets tegenkomen, dan laten wij je dit weten. Zo voorkomen we dat je voor ongewenste verrassingen komt te staan en kunnen wij een goed eindresultaat garanderen. Moet er een kleine wijzigingen worden doorgevoerd? Dan kunnen wij dit meestal gratis voor je aanpassen.

3. Drukproef

Voor wij aan de slag gaan met de consumptiebonnen, wordt er door ons gratis een drukproef gemaakt. Zo kun je er nog even rustig overheen kijken en voorkomen we vervelende misdrukken.

4. Klaar voor de pers

Wanneer je de drukproef hebt goedgekeurd en het totaalbedrag hebt voldaan, is de bestelling compleet. Wij zullen dan snel aan de slag gaan met de gewenste oplage zodat de consumptiebonnen snel bij je in huis zijn. De levertijden en de kosten voor verzending kun je op de pagina 'verzenden en retourneren' vinden.

Bestelstatus

Je vindt informatie over de status van de bestelling in de verzendbevestiging die naar uw e-mailadres wordt verzonden. Daarnaast kun je deze ook terugvinden in jouw account. Wanneer je inlogt in jouw account krijg je direct een overzicht van de bestelling te zien. Onder ‘status’ vindt je de status van de bestelling terug. Als de status op ‘voltooid’ staat kun je de bestelling binnen uiterlijk 2 dagen thuis verwachten.

Bestelling niet ontvangen

Als de status van de bestelling op ‘voltooid’ staat betekent dit dat het pakket is aangebonden bij POST NL. Is het langer dan 4 werkdagen geleden dat de bestelling is verzonden, adviseren we contact met ons op te nemen. Is het korter dan 4 werkdagen, verzoeken we je vriendelijk nog even geduld te hebben. Het is namelijk mogelijk dat de bestelling binnen deze periode alsnog wordt geleverd door POST NL. Ook kan het voorkomen dat de bestelling bij de buren of medebewoners is afgegeven.

Betaalmogelijkheden

De order wordt pas verwerkt zodra de betaling is ontvangen. Je kunt bij Consumptiebonnen.net op één van de volgende manier betalen:

iDeal

Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je zich daarvoor hoeft aan te melden.

Overboeking

In overleg met ons kun je het geldbedrag overmaken via jouw eigen bank. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een e-mail met daarin de orderbevestiging. Je kunt via uw eigen bank het factuurbedrag overmaken naar onderstaand rekeningnummer. Vergeet hierbij niet het ordernummer te vermelden bij ‘Opmerkingen’ in het overboekingsformulier.
t.n.v. Drukkerij van de Ven Hilvarenbeek IBANnr: NL30 RABO 0111 3596 86

Factuur achteraf

Je kunt in overleg met ons in specifieke gevallen afspraken maken over de betalingsvoorwaarden. In sommige gevallen kunnen we voor bekende klanten de mogelijkheid geven middels een factuur achteraf te betalen. Neem hiervoor contact met ons op.